Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Consultanta in management
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Noi dorim sa inspiram partenerilor nostri indrazneala in afaceri. “Nimic nu iti sta in cale daca te organizezi temeinic, si iei în considerare fiecare detaliu”.

A avea un plan de afaceri inseamna a sti incotro vrei sa mearga organizatia ta. In lipsa acestuia, firma dumneavoastra este pur si simplu in bataia vantului, riscand sa navigheze fara nici un reper si fara nici o tinta precisa. Iata de ce suntem gata sa va sprijinim in planificarea eficienta a afacerilor dumneavoastra. Robert Krummer – CEO The First Business Bank Los Angeles afirma „Planul de afacere este o necesitate. Daca o persoana care vrea sa inceapa o afacere nu poate realiza un plan atunci cum ar putea realiza o afacere?”.

Pentru a primi finantare, proiectele care prevad activitati legate de constructii (drumuri, sisteme de apa potabila, hale de productie, renovarea/modernizarea structurilor hoteliere etc.) trebuie insotite de un studiu de fezabilitate.

Planul de marketing – este parte a planificarii de afaceri, este al doilea instrument esential in planificare. Nu trebuie sa mai accentuam “Piata este marea necunoscuta a oricarei afaceri”.

Pentru a invinge aceasta problema, planul de marketing, va ajuta sa ajungi la clienti, cunoscand cu certitudine ca acestia trebuie considerati nu consumatori, ci chiar parteneri in afaceri.

Printre produsele si serviciile pe care le oferim se numara:
- Realizarea studiilor de fezabilitate ca element premergator al deciziei de investitie;
- Realizarea planurilor de afaceri ca document de fundamentare si control a procesului investitional;
- Realizarea diagnosticului financiar in vederea îmbunatatirii echilibrului si performantelor financiare: analiza structurii financiare, analiza echilibrului financiar, analiza performantelor economico-financiare, analiza rentabilitatii, analiza fluxurilor financiare;
- Asistenta privind prevenirea si inlaturarea dificultatilor financiare;
- Consultanta privind managementul financiar: finantarea investitiilor, gestiunea capitalului de lucru, etc;
- Previziunea situatiilor financiare in cadrul elaborarii documentatiei pentru creditele de investitii, precum si pentru creditele de capital de lucru;
- Elaborarea de studii de piata.
Din Gura in Gura